GARANTIE

30- DAGEN - NIET - TEVREDEN - GELD - TERUG!

Wij bieden een 30-dagen-niet-tevreden-geld-terug-garantie.

Wat betekent dat?

Onze klanten mogen de inlegzooltjes 30 dagen uitproberen. Voldoen ze binnen deze periode niet aan de verwachtingen dan mag de aankoop teruggestuurd worden. De zooltjes worden kosteloos omgeruild of we retourneren het volledige aankoopbedrag.

Hoe werkt dat voor onze afnemers?

De klant mag de zooltjes binnen 30 dagen bij je terug brengen. Neem even contact met ons op en wij sturen je gratis een nieuw paar van het type inlegzool wat teruggebracht is. 

Stuur geretourneerde zooltjes op aan ons gratis antwoordnummer:

FOOTLOGICS
Antwoordnummer 39218, 1090 VC, Amsterdam

 

Kies de juiste Footlogics inlegzool

Hulp nodig bij het adviseren van de juiste Footlogics inlegzolen?

Hieronder staat een handig overzicht. Eenvoudige te downloaden en printen.

We hebben de meest voorkomende voetklachten weergegeven. Het groene vinkje geeft aan welke Footlogics inlegzool en welke type schoen het beste geschikt is.

Op de website www.footlogics.nl vind je uitgebreide infomatie over specifieke voetklachten en gebruik van Footlogics inlegzolen.

We staan natuurlijk altijd klaar om je vragen of die van de klant te beantwoorden. Ga naar de contact pagina voor meer informatie.


 
Foto

Kies de juiste maat

Maattabel voor het kiezen van de juiste maat. 

Wat moet ik doen bij een overgangsmaat?


De werking van onze zooltjes is onder andere gebaseerd op het bieden van ondersteuning in de holte van de voet. Heeft de klant een overgangsmaat (37,5-40,5-43,5-46,5) kijk dan even naar de lengte van de tenen: zijn de tenen in verhouding vrij lang, kies dan voor de kleinere maat. Zijn de tenen in verhouding juist kort, kies dan voor de grotere maat.

TIP! Heeft de klant een hoge wreef in combinatie met een overgangsmaat? Kies dan in eerste instantie voor de kleinere maat. 

TIP! De Footlogics volle lengte zolen zijn eenvoudig op maat bij te knippen. Er mag gewoon geknipt worden: de 30-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie blijft gewoon gelden.
Foto

Trainingssheet

Trainingssheet met korte en bondige informatie over onze inlegzolen. Handig om snel overzicht te hebben.