Footlogics Blog


Schrijven is voor mij zoiets als eten en drinken. Ik doe het veel en graag.

Ik schrijf natuurlijk over onderwerpen die met mijn werk bij Footlogics te maken hebben maar ook over mijn passie: hoge hakken. 

Op onze blogsite
http://footlogics.nl/blog/​ komen mijn liefde voor hoge hakken en mijn belangstelling voor voetklachten samen. Ik wil je graag amuseren met mijn verhalen, helpen met mijn artikelen over voetklachten en laten genieten van foto’s die ik zelf geweldig vind.

Elke maand plaats ik twee nieuwe blogs. Op deze pagina vind je de intro's van de laatste verhalen. 

Natuurlijk kun je reageren. Dat vind ik leuk!

Ik wens je veel leesplezier!

Hartelijke groet

Moniek Martens


 

Geschiedenis van de hoge hak * BLOG * 1 mei 2014

'Ik durf gerust te zeggen dat ik verslaafd ben aan hoge hakken. Ik sta ermee op en ik ga ermee naar bed - bij wijze van spreken. Hoge hakken staan supervrouwelijk en geven je nét die paar centimeters extra, wat ik niet erg vind met mijn 1 meter achtenvijftig!

Er is maar één nadeel aan het dragen van hoge hakken: erg comfortabel zit het niet. Ik vroeg me dan ook af wie het dragen van hoge hakken heeft verzonnen. En waarom. Ik wilde alles weten over de geschiedenis van de hoge hak en ging op onderzoek uit...' Lees hier verder
Photo

Hielspoor. Zó pak je het zelf aan

Zeurende kramp in je hielen als je s'ochtends opstaat, snijdende pijn in je voeten al;s je even moet wachten in de rij voor de kassa, hielpijn bij het autorijden en opschrikken van een pijnscheut als je opstaat van de bank.

Herken je dit? Dan zou het kunnen dat je hielspoor hebt.... Lees hier verder
Photo